Friday, May 2, 2008

Pemantauan

assalamualaikum..

setelah kg sri 360 masih dlm masalah.. nmpknya beta terpaksa mengalah utk berpindah ke ke sini.. tetapi ia satu tempat yg amat privasi dan utk penduduk2 kg sri 360 sahaja.. demi mengekalkan hubungan dan keamanan sejagat semua..

masih belajar nk biasakan diri kat tmpt baru..

walauapapun terima kasih kpd semua penduduk kg kerana memberi semangat dan dorongan untuk kembali bersama semula..

hhmmm.. byk lagi kawasan yg belum berpunya.. boleh lah penduduk lain ambil tapak masing2 utk penempatan sementara ini..

10 comments:

yaya|azura said...

hidop tok ketuaaaaa!!!!!

Kakak Tiri said...

Ya, selamat datang Tok. Dengan ini Kakak Tiri merasmikan jawatan Tok Ketua trus disandang oleh Tok.

One thing, kat penempatan baru ni tak de home untuk warga kampung mendapatkan apdates ektiviti masing-masing. Jadi, Tok kenalah from time to time melawat dari rumah ke rumah untuk bertanya khabar sekiranya terdapat sebarang masalah perparitan.

Sahayugia juga, Kakak Tiri ingin menyarankan agar Tok menjemput warga kampung yang lain untuk membina kehidupan baru di sini.

Apakah nama yang sesuwai untuk nama kampung kita ini ya Tok? Kampung Fenin Lalat kah?

Gee said...

ek ehhhh tok ketua kg dah pindah eh? hiihih sokong abis arr nama kg cdgn kakak tiri tu.. :))

SitiNur said...

Salam tok ketua..saya gumbira tok ketua dah ada di sini..semoga di sini meriah seperti di sana..Hidup Tok Ketua!!

KitKet said...

yeayyy! rajin2 lah melawat kawasan liputan iyer tok ketua

ngomel@n fizzzy said...

selanat datang Tok Ketua..moga keamanan milik kita..amin

Mediocre Loner said...

Selamat Tok..dah baca doa makan ke blom nih tok?...awat tak pandang belakang tok?...apa2 pun tok kami berbangga adanya Tok kat sini...boleh lah Tok dok jampi serapah...menjaga keamanan kampung senduduk lempoyang ini...hehehehehhehe

Gee said...

lorr pulak dah... apa nama kg nih sebenarnya? feninlalat ke senduduklempoyang?

sue cipot said...

adusss xkisah le nama apa pon
asalkan ada smua kwan2 dr 360..
kamben xmasuk senarai ek?
suke nya hati ada ramai org kg pat sini.. sama2 kite jaga k'amanan

Kakak Tiri said...

Ye le. Tapi kang ada pulak la yang tolong canang kat 360. Tau la ada blogspot. I pun ada. Saja pulak nak invite segala nyamuk.

Sorry, Kakak tengah angin sesungut.

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360