Monday, October 27, 2008

Walimatul Urus


Assalamualaikum semua..
Tok ingin menjemput semua penduduk kg sri 360 sekeluarga ke majlis perkahwinan tok pada hari Ahad, 2 November 2008.. memandangkan byk perkara tok terpaksa uruskan ada sesetengah org2 kg masih tidak dpt kad jemputan dari tok.. tok mintak maaf byk2.. tok x menyempat... walaucamanapun sesiapa yg tok dh bg kad jemputan sila bgtau yg lain xpun bg tjk jln kpd mereka yg x dpt kad lg... utk memudahkan keadaan.. tok bg kad kawin dlm blog ni supaya kowang leh upload.. sorry ek..
tok pun tgh serabut sgt ni.. tgh hari smlm masa tok ada urusan ngan mak andam tiba2 tok dpt berita ayah tok dikejarkan ke hospital besar dan ditahan dlm wad akibat lemah jantung.... tapi alhamdulillah xde apa2 yg serius.. cuma ayah tok perlukan rehat kalo x sibuk nk menguruskan majlis rewang kat umah... hari pun tok akan jaga ayah tok di hospital... nasib baik lah tok dh apply cuti tambahan sebelum kawin...
tok dh mulai bercuti selama 2 minggu... yg ni je la tok sempat update kalo x.. teruk tok kene kerje mcm minggu lps 2 hari 2 mlm tok x dpt tido kene stayback ofis... tok akan honeymoon selama 4 hari 3 mlm di bilik.... huhuhuhuhu...
Ok semua jumpa lagiii!!!!...

13 comments:

Gee said...

semoga ayah tok cepat sembuh

zool irfan said...

fuh. tensen nya kau pik.. lemah jantung pulak ayah kau.. jaga dia bebaik ye pik..

heharap majlis perkahwinan kau nanti dapat berjalan dengan lancar..

tok.. jangan ganas2 tok..

Khambeng Madu said...

hahaha..haneymoon kat bilek aku nk..?? hahaha

Mr.bha said...

cayalah,..bilik k.e ada bilik air,...lepas ehem2...bole basuh,...

SPAZZO said...

dah ready abis ke nk kawin bro?
hehehee.. kalo gua time2 last minute mcm nie dah mengelabah kambing biri2 dah.. hehehee..

yaya|azura said...

kite frust nie.... tapi nasib baik capit memujuk bawak kite pegi makan pizza aritu. hihihi...

KitKet said...

tok pun jangan lah kelam kabut nak grab semua job tok.. take it easy ok.

jaga ayah tok leklok.. cakap kat dia jangan buat keja berat2.. or too eksaited kot sebab akhirnya tok berjaya juwe ke gerbang perkahwinan.. idok ler dengan beruk dan beskal tua tu ke hulu ke hilir.. dok?

Kakak Tiri said...

Semoga Ayah Tok sihat menjelang kenuri besar Tok nanti. Dan Mem doakan majlis berlangsung dengan lancar dan penoh dengan kemeriahan. Mem juga berharap acara honeymoon Tok berjalan dengan jayanya. Amin.

missjaja said...

tahniah..tahniah...aku la antara org kg yg tak dpt kad ko tu chapit...tp takpe la..kang aku upload dr blog ko nih...sian aku..ko kata nak beraya umah aku...tak dtg pon...tp takpe aku phm ko kebizian...kim slm ngan ad...n semoga ayah ko cepat sembuh...last kata dr aku..semoga honeymoon ko di bilik tu berjalan lancar tanpa gangguan sesiapa...terutama dr k.e dan zool...hahah...

SilverFerio said...

errr kwn2 meeting point kat ne nih?

semua dh set eh tok? good good

SitiNur said...

Tahniah Tok. Semoga Ayah tok cepat sembuh dan sihat di hari bahgia tok nanti. Sorry tak dapat menghadirkan diri yea tok.

Selamat Pengantin Baru..Jangan lupa baca doa yea tok :p

artfieda said...

tahniahh beb :)

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tahniah Chapit!

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360