Wednesday, October 15, 2008

Mati Ko Da Sai



aaaii.. asyik2 nk stress tok ni.. asyik2 bz jer tok ni.. boring tul... ntah apa2 ntah.. xde citer lain ker... 

kowang semua tok mintak maap byk2.. 3 minggu sblm majlis kawin.. tok masih byk mende lum setel.. makin lama makin bertambah keje kt tmpt baru tok ni.. byk hal tok terpaksa tangguhkan... nk menyinggah pantau kt blog2 org kg pun x menyempat.. sekilas baca jer.. kalo kg kita kene letup pun x tentu x sedar.. hehehehe... weekend lak nk kene menjemput ngan hantar kad kat kwn2... nk kene setelkan hal kawin lg... ramai lg kwn2 yg x dpt jemputan dari tok... xpe la.. bak kata along.. slow2 kayuh.. 

lps kawin pun byk mende nk kene plan... nanti enjoy pun lain style dah... xleh nk ngorat2 gadis sembarangan... nanti kene tido kat sofa bak kata mamaket... honeymoon plan pun xde lg.. bila ad tanya.. baru terlintas ingat.. adehh.. mampus aku... mmg x plan nk gi mana.. xpe la.. kita gamble je la yer sayang.... kita gi mana kita nk gi.. baru adventure...huhuuhhu...

tok mmg saje xmo bgtau gi mana.. karang zool ngan k.e nk ikut lak.. potong nafsu nikmat tok jek... 

tok nk gi majlis wanie kat putrajaya.. ade sape2 yg gi x?.. tok nak gi tapi tok mmg x tau area2 putrajaya ni.. selama tok berada kt m'sia ni 2 kali jer tok gi..tu pun masa sekolah2 dulu... kalo tok x dpt menghadirkan diri tok mintak maaf yer wanie... nanti tok belanja minum kopi kt warung bersama suami selama seminggu.. huhuhuhuh...

tapi kan.. tok rasa rindu lak kt org2 kg... teringat nk hisap shisha kt seri suria... huh.. nikmatnya..

14 comments:

Pink Marie said...

alhamdulillah tok sehat lagiiiiiiiiiii!!!

Kakak Tiri said...

Owhhh... ingatkan Tok mentol disorder sebab nebes nak kawen. Pehhh. Lek Tok. Tarik napas panjang-panjang.

Kacang Botak said...

peeerrgghh...sial...!! giler...!! canggih btol ketas kuning kat dinding tuh..!! mane ko beli sapit??

SilverFerio said...

tok jgn smpai lupa hari nikah dah la... nanya!!!!

Dory said...

all d best tok..!

zool irfan said...

aku pun berdebar2 gak tok kau nak kawin ni..
bila teringat tok nak kawin ni.. naik bulu roma aku dan aku dah pikir macam2 dah..
tok.. i love u tok..

Khambeng Madu said...

hahahaha...tu laa..aku pun meremang bila dengar pasal tok nk kawen ni...bukan apa..aku pun mcm zool gak..mcm2 aku pikir...larat ker tok kita ni, berkeyakinankah dia, puas ker Ad nnti..? muahahahaha

Mr.bha said...

sedia berkhimat utok semua,..
muahaahahah

sue cipot said...

adoiii bdekah2 baca komen k.e & zool ampes lah korang nie..

Tok chaiyokkk tok buktikan khebatan tok.. kang kalo Ad tu bunting pelamin pengsan smggu lak korang dgn khebatan tok.. ngeh2

Kakak Tiri said...

Workstation opis ni kureng skit aar... bandin ngan dulu. Apsal monitor tak Mac?

missjaja said...

bile mau anto kad nih?

KitKet said...

relax tok.. jangan pulak tok gabra sampai pitam pulok masa akad nikah nanti.. laju ajer zool nak jadi tukang ganti nanti

NaD said...

tok leklok tok jangan sampai mental pikir pasal kawin. relax je. all d best tok ;)

sw337un7ej4 said...

a'ah la tok..jgn jadik cam lan pet pet taw tok..terkucil jerr..

nanti kang tok dah kena pok pek dan pek pek pek sama tok kadi..ahak!

all the best yer tok! chaiyokk!!

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360