Tuesday, January 6, 2009

Momot return




ni Momot namanya.. setelah momot Yaya hilang.. Ad bg nama dia Momot.. huhhuuh.. tok sengaja merahsiakan kewujudan momot kt umah tok.. takut nanti ada percubaan untuk menculik momot... Ad agt menyayanginya boleh menyebabkan tok jeles kasih sayang momot diberikan oleh Ad. Dia sangat comel, hensem and curious jer.. huhuhu.. kemampuan serta kehebatan Momot dia suka kejar and terkam apabila dia diajak bermain2... tok nyer bontot hampir digigit gara2 key chain kat poket tok.. nasib baik xde apa2.. kalo rimau yg gigit.. ngan tulang2 bontot tok hilang.. huhuhuu...

7 comments:

Kakak Tiri said...

Nasib baik Momot teruja kat keychain. Kalau teruja kat bontot Tok, cemana?! Ha?!

Khambeng Madu said...

dia bukan tgok keychain tu...dia geram tgok bontot tak berisi ko tu...bersenam skit...hahahah

Zu said...

habis lah berbagi sudah kasih syg ad hahahah

yaya|azura said...

ahhh.....
skrg nie dah ada bimbim yang comel!

oh momot.... manekah dikau...

KitKet said...

kahkahkah.. jap nak bayangkan tok xder montot. baik tok tgk momot tu secara tebalik? betul ker kuceng atau jadian bukit semata2

Dory said...

comelnyeeeeeeeeeeee! aku rs tu k.e jadian.. dia dah lame aim bontot ko tu.. hati2 ok? haha

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Be afraid, be very afraid...

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360