Monday, January 5, 2009

zam..zam.. ala kazammm...


assalamualaikum semua...

hhhmmm... lama tok x perah idea nk update best.... dh byk pikir mende lain... hehehe.. thn lps byk tok dh laksanakan matlamat tok... alhamdulillah hampir semua terlaksana... cuma thn ni xde apa2 azam n plan... biasa2 jer... cuma kali ni azam nk beli brg2 baru... apa yg penting tok dlm planning nk pindah kat umah baru.. bila?.. yg tu tok xleh bg tau.. nk suprise!!... huhuhu...

tok pun dh lama x beli baju baru.. seluar baru.. kira shopping2 la... katil pun mcm nk beli baru.. katil skg dh mcm goyang2.. asyik bunyik2 jer.. potong tul...  boxer pun nk kene beli byk2... semenjak kawin ni asyik tukar2 jer... rambut pun sama gak.. nk wat style baru.. tapi x tau style apa..  insyaallah bila dh stabil kewangan nk shopping sakan....pastu lak nk gi honeymoon lagi skali... 

thn ni tok dh mula menempuh kehidupan baru.. kene lebih konsisten... and kene 'cool'... xmo perangai main2... nk serious mcm zol... baru style... huhuhuhu...

14 comments:

Mr.bha said...

pssstttt........tupai

Khambeng Madu said...

hahahaha...banyak benda ko kena spend tu...kalo barang2 ko yg byk rosak makna kata ganas laa ad..hahahaha...ko tak de laa ganeh mana pun...ala2 manja laa..!! (smbil tumbuk dinding)

Dory said...

hahaha.. mengong kambeng ni.. kambeng pon berdebar2 jugak tu kan? haha

Pink Marie said...

satgi kita bole compare mana lagi ganas!!

NaD said...

agak2 dalam tahun 2009 ni kitorang bleh dapat tok ketua junior tak???

Saya, Aku dan Kamu said...

jeng jeng jeng!! hehehe

Kakak Tiri said...

Hahahaha... Mem tumpang gelak je lah.

Jusoh Bedil said...

kena 360 round ke

aku la ros said...

hehehehhe... no komen... saya seorg yang inesen...

Zu said...

mesti best pindah uma baru

SilverFerio said...

good luck tok!

KitKet said...

nanti bleh kita wat pot luck party xpon party tupperware kat umah baru tok nanti..

sue cipot said...

sya sgt sokong agar cpat bg kami smua Tok Junior!!!!! kami nak 4 org hehhehee..

2 org awal tahun, 2 org akhir tahun

Jetz.Jr said...

heheh wah tok serba serbi baru...eheheh...tak minat nak tukar kulit ker wajah baru lak ker hehehe :p caya lah tok..

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360