Monday, February 9, 2009

Buncit kah aku?

bila tok tgk zol, k.e, along n bukit perut buncit tok kdg2 tu tergelak jer.. ntah mkn apa ntah sampai buncit camtu... tapi smlm tgh2 bersiap2 bergaya ala kadar nk kuar gi jalan2... tiba2 ad tegur... syg.. perut syg dh buncit la... aarrggghhhhhh tidaaakkkkkk!!!!!!!... terguling2 ad ketawa... siot tul... kecik hati tok ni.. dh mcm kanak2 somalia...(kurus n buncit) addeehhhhh... mcm mana leh jadi camni... adakah ia penangan selepas kawin?... lps dari tu.. tok motivasikan diri tok.. xmo jadi buncit... nk jaga bdn jadi body builder... tapi mcm x cukup daging tok ni... aaiii...

14 comments:

KitKet said...

kahkahkah.. cemana ni tok. buncit angin kot

sue cipot said...

hahhaaha...
lawak je kurus tp buncit..
tok sma mcm tunang sue..
napa ye org kurus leh buncit??
errr betol lah tok mcm budak somalia
amponnnnnnn tokkkkk

Jusoh Bedil said...

aku heran..nape perot aku tak boncit2...

SitiNur said...

Tok dah brapa bulan? Lariiiiiiiiii

DoOrDie said...

lahai...dah cocok pon tak kempis2 ke?

ouchhh!!! kijam giler komen ku ini!

Khambeng Madu said...

hahaha..rasekan ko..!

McFie said...

aku da alaminya dr 2 tahun yg lepas...sakit ati..tp ape nk buat..x bole tahan mkn..nk2 plak lepas mkn ngantuk..anyway welcome to da club..nnt jmpe bole maen laga2 pewott..hahaha

zool irfan said...

aku dendam betul ngan kau pik..
pasal kau aku buncit .
kerana kau aku tak sekacak dulu.
kerana kau, six pack aku tak pernah wujud dan
kerana kau aku makan telur setengah masak satu ketika dulu.

nah. rasakan nikmat buncit tu..
huh.. jum k-e, kita bawak diri.

Pink Marie said...

sensitif la isu ni. isk.

tp kalo org kata perut mek cumil, i saw ur cute tummy, nk wat camne? simpan juge ler muehehehe...

tp ada syarat; maintain cemtuuuuu!! arghhhh..
jom abam zool mek pon nk bwk diri gak.

Dory said...

ade cacing nih! muahhaha

NaD said...

tok da makan ubat cacing ke?

Kakak Tiri said...

Tok... kenapa entri ni tade gambar?

Kasi la gambar satu...

Zu said...

yup ada cacing hahahhaa

Rajap said...

Dulu aku ada six pack.. skg dh tinggal satu.. ni semua korang yg amik kan.. ntah mana korang sembunyikan 5 lagi..

tok ketua.. salam perkenalan.. welkom to d club..

muahahahaha..

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360