Sunday, February 15, 2009

Yihaaaaaa...


adeeeehhhhh... mmg bz giler weekend lps... byk sgt weeding nk kene attend..hhuhuhu... suka tgk member2 dh kahwin dan yg nk kawin... sabtu aritu pun rushing last minit dpt interview call from new company kt one utama... gelabah gak byk mende yg bos tanya.. sib baik dia x tanya bukan2... smlm dpt reply dari bos tu.. tok dpt offer dari bos tu... hhiiyyaarrrrrrrrkkkk.. bertukar kpd kegembiraan sementara... tapi bos tu mintak dtg ofis dia semalam suh wat job freelance... sbb dia betul nk guna org... camano... byk aktiviti nk kene wat... terpakslah tok tolak baik2.. sbb tight dgn job yg byk kt ofis ni... apa2 pun dia suh dtg leh tgk environment kat ofis dia... hhhmmm.... apa2 pun xleh nk terkejar2 sgt.. wat apa yg perlu dibuat dulu.. karang xmo yg dikejar x dapt yg dikendung tercirit2... huahuhahua...

8 comments:

NaD said...

abistu tok accept ke tak keje tu?

yaya|azura said...

nak keje jugak lah kat one utama tu.. senang skit nak pegi gym. huhuhu.

Mademoiselle Cynicleopetra said...

aha takleh gelojoh kang tersungkur...bodi nak pakai tu tok...kenelah hati-hati di jalan raya....

KitKet said...

y so seyess sol (versi aleh basa)

zool irfan said...

emmmm.. ni nak tukar keje la ni.. one utama.. emmmm.

hati2 tok.. keje kat situ nak kena byk tahan nafsu.

DoOrDie said...

hehehehehe...

dugaan...

cobaan...

SilverFerio said...

buat la yg terbaik sebab ekonomi skrg ni pun merundum. saja kongsi pengalaman dulu la... merana la kejap

Zu said...

murah rezeki tok...

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360