Monday, March 30, 2009

oohhooo..hooiii...

nk gi makan waffles... tapi lps blk keje... • nak wat lawak bodoh kt ofis... tapi takut lak kene lempang ngan creative director.. • arini x bz sgt... tapi nk wat bz gak.. • nk gi tgk wayang.. tapi x tau citer apa yg best... • nak makan siakap 3 rasa.. tapi ad kata dh muak lak.. asyik mkn tu jer tiap2 malam... • nk ehem2... tapi x leh lak bendera merah...•  nk blk awal.. nk gi giant.. tapi.. malas lak.. awal2 bulan mesti ramai org... • nk call zool.. tapi x tau cakap apa.. • nk kuar ngan along... tapi sian kt along.. kdg2 dia penat... • nk ajak k.e keluar.. tapi tiap2 mlm dia dh ada operasi... • nk gi lepak sowang2... tapi ad lak bising... mcm xde bini ke bang... • nk gi tukar bateri kete.. tapi mcm ok lagi jek.. • nk beli dvd... tapi x tau lak movie apa nk beli... • terasa nk mkn salmon grilled kat manhattan fish... tapi ad lak x mkn... • nk gi Miami... tapi 10 thn kumpul duit x tentu leh gi.. • nk berak.. tapi x rasa nk berak lak..

13 comments:

alabamin said...

saya cabut bulu idung je..pastu mem bising..hingat cermin ni tempat calit bulu idung ke hapa..erkk!..hehehe...

Tan Sri Jusoh Patail Mata Lebam said...

kalu dah banyak 'tapi' tu, ko pass kat aku je laa...biar aku laksanakan

NaD said...

sian tok. banyak benar tapinye.

Dory said...

ko pegi la lastik dahi som ke, g terajang perut bukit ke..

Mem Aluya said...

Ahahaha... apada...

Mem Aluya said...

Eh... kali aku tu apahal... tak abis-abis bulu idung...

Mem Aluya said...

Eh... 'kali' pulak... hahahaha...

KitKet said...

citer the fast & the furious dah nak kuar dah.. nengok tu lah

zool irfan said...

sian tok.. boring ek dia..
call la zul lenkali.
saya pasti akan ceriakan awak.

McFie said...

meh sni picit2kn pale i nie..hehe

Mrs Jaja said...

sian chapit...kalau ade baby pasti chapit tak bosan..balik keje main ngan baby...ding degeding degeding ding ding...hahaha...lagu ko slalu mainkan dolu2..ahmad albab!

Tok Ketua said...

hahahaha.. nanti aku nk wat kt anak ko camtu... hahaha...

MummyAju said...

hahahaaa..kelakau!!! banyak no tapi nye tuh!! satu pon xjalan ke?? kihkihh..ciannnn

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360