Wednesday, April 15, 2009

bla..bla..bla..

kene marah ngan boss sebab x isi emergency leave form masa amik e.l minggu lps • kene marah ngan traffic job sbb lmbt dtg keje.. • kene marah ngan production sebab ada mistake dlm artwork... • kene bebel ngan servicing sebab lmbat email artwork.. • kene bebel ngan client sebab x ikut requirement dia... • kene marah ngan along sebab x reply sms dia.. • kene bebel ngan mak sebab x beli ayam yg dia suruh... • kene bebel ngan ad sebab kantoi lighter dlm poket seluar... • kene bebel ngan ad lagi sebab x abiskan bekal lunch... • kene gigit ngan momot sebab tarik ekor dia... • kene sound ngan member sebab x dapat dtg majlis kawin dia... 

semua tu.. bluwekk..bluwekk..bluweeekkkkkk... bluwekkkk.... prroootttt....

8 comments:

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Take it easy... Have a break... Have a Milo...

Tun Jusoh Masduqi said...

aku tarik ekor kucing takde plak kena gigit...kena perkosa ada laa..

Zu said...

Padan muka tok heheheheh:D

SitiNur said...

Dah lama tak makan rendang tok..hihi

Awat tok?tok ni pikir banyak sangat ni..Mai keja list dulu apa yg kena buat..Buat reminder kat pc tu..benda2 penting dan perlu buat..

zool irfan said...

sian tok.. loser jap semenjak 2 menjak ni.
patut la tok call saya.. sori tok..
saya bz yang melampau lampau

HambaMaya said...

apa lagi to ketua.. tactical retreat la...

Khambeng Madu said...

hahahaha..ikut cara aku ni...slow n stady...crettt power! hahah

StingRay said...

heh..

ingat AH LONG yang call ko...

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360