Thursday, May 29, 2008

Ini macam pun ada ka??..

pernah dulu perkara ni terjadi pada tok.. tok bila pk2 blk pun x phm.. mcm ni punya org pun ade ke.. ada skali tu.. tok x kenal ntah sape ntah.. tiba2 dia ym tok.. tok x mmg x kenal.. ntah camana dia dpt ym tok.. tok pun x tau.. mgkn tok ltk kat friendster ke.. myspace ke.. kat yahoo 360 kot.. hhmm.. tok x kisah sgt pun.. tok lyn2 cenggitu jer.. tapi yg mlsnya.. dia asyik ym tok selalu.. tok pun x kisah sgt.. cuma yg pelik.. dia byk bertanya kisah tok.. siapa kwn tok.. siapa awek tok.. heeyy.. buta ker??.. yg aku display gambor2 aku kat page aku tu.. melambak2.. x tgk ker??.. wat penat jer aku bg address page aku.. pastu suh tjk diri x mo pulak.. aaaiii.. lantak la.. yg tok silapnya.. tok bg no kat dia.. kdg2 tu dia sms.. tapi x call lak.. tapi tok x layan sbb mmg malas pun.. ader skali tu.. dia ajak kuar.. tok pun tanya nk gi mana... katanya nak ajak2 dating.. tok dh risau semacm dah.. dia x tau ker tok dh bertunang.. karang cheetah yg garang chomel kejar ko baru ko tau... dh la tok xkenal sgt.. sejak dari tu tokmmg malas nk layan.. kalo dia ym pun tok wat2 bz jer.. yg lagi satu hal.. dia pernah suh tok amik dia kat tmpt keje.. tapi tok kata nak amik cemana.. dia ingat tok ader kete.. tok kata tok xde kete..pastu lak dia kata naik moto pun xpe.. tok pun bgtau moto pun xde.. dia mcm terkejut.. abistu naik apa?.. tok kata tok jln kaki jer gi keje.. tok mana mampu nk ader transport sendiri.. sejak daripada tu dia dh x kaco2 lg.. aiiii.... tok cuma wat andaian sendiri.. dia mgkn pandang lelaki materialistik..hmmm ntah la.. harap2nya dia bkn begitu..

14 comments:

KitKet said...

mak paling menyampers orang yg xberapa nak kenal nak sebok2 tanya kisah hidup mak.. beranak kat mana, yak kat mana so on and so forth.

mak ingat nak buat satu bibliografi lah.. eh> ker biografi.. entahlah janji bunyik serupa.. sapa nak tau sangat haa.. pi beli buku tu.. royalti masuk poket mak.. kayo den

fizzzy said...

tok..boleh ambik sy ngan airbus tak??

uihh besynyerr....

Dr Hapizi said...

ye la tok..betoi tu..awex tenet mmg takblh pakai tok...cakap anak dara...selidik punya selidik mak dara anak 4! ampesss..
tapi geng 360 ni sume hokey2 je nmpak......
-pakcik

SilverFerio said...

itu lah tok... ingat2 saya lah... saya memang tak layan ym ngan orang yang saya tak kenal. bukan takat ym... talipon pun tak layan. kalo2 nombor2 unknown lg la tak angkat... biasanya bank2 lah nih... tapi kalo fix line yang saya rasa saya tau dari mana saya angkat jugak la... kut2 ada kezutan juta2 rm...

Gee said...

report spam jer kalo tak kenal n selalu ngaco tu..

SitiNur said...

jumaat aritu baru 1st time berym dengan tok..hehe

lenkali tok jangan layan dah owang macam tu..apala tok ni dah tak kenai bagi no tepon plak kat dia..

yaya|azura said...

nampak gaya org tu bukan ikhlas nak berkawan... cikyaya pon menci gilers orang yang sibuk nak tau segala hal pasal kita dalam masa 20minit dari sekarang.. ntahape punye perangai pon cikyaya tatau. nk kenal org mestilah amik masa, barulah kenal hatibudi and size spender dia .. ye tak?? haaa .. gitulah.

aku la ros said...

tok kenal saya tak... hehehe

sue cipot said...

betol tu tok...
sue pon myampah kalo xtau dtg dr negara somalia mana tup2 nak kenal, nk mintak no tipon segalak, sllu kalo org cmni sue kasi tau je sue ni lesbian xminat lelaki wakakkaka tobat pas tu xpm dah hahaha tp sblom tu smpat gak dia ceramah kang nabi xmgaku umat hahaha..

p/s : jgn risau tok ank buah tok ni normal bkn lesbian huhuu

zool irfan said...

pas la kat member2 lain kali..

Si Tukang Karut said...

ishk mmg menyampah kan...dok org ym2 lagi lerr calling2...lagi2 bank nak apa ntah?...nak ajak dating ke bank tu?...ghegegege

Kakak Tiri said...

Agagaga... Pak Cik tak kenal Tokey Kambeng. Ke Pak Cik dah terkena dengan Dayang (Tokey Kambeng juga... orang yang sama). LMAO.

Gee said...

komen dr pakcik tu tak boley hangkat lar.. lol!!!

Si Tukang Karut said...

aha baru pasan komen Dr Pakcik...uwakakakakak....mak nih anak tujuh belas...lagi ckp anak dara umor 23...sape nak call leh tepon bomba tau!....

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360