Thursday, May 8, 2008

Zool datang akhirnya..


Aku rasa sungguh gembira skali.. mana x nya.. pelawak merapu kg kita sudah muncul.. ingatkan dia x mo pindah.. rupa2nya dia sesat.. hahahaha.. tima kasih kpd mamaket yg byk memujuk dan memberi tunjuk arah ke kg baru kita ni.. nampaknya kg kita semakin meriah.. kerinduan aku terubat setelah zool muncul tiba2.. hahahaha.. 
tapi masih ramai lg penduduk kita x berpindah.. tapi x mengapa.. bagi mereka masa.. mgkn ader mslh nak sewa lori utk angkat barang...maklumlah guna kontena pun x tentu leh muat brg2 semua..
zool! nanti bgtau semua yer... ramai penduduk dh pindah kat sini.. huhuhuhuu
AJK keselamatan kita masih belum pindah atas sebab2 tertentu.. tapi beliau akan muncul suatu hari nanti.. 
hahahahaha.. aku gembira!!!

gambar diatas : zool menunjukkan tapak baru rumah dia..

14 comments:

Kakak Tiri said...

Style lah!!

aku la ros said...

testing testing 123... promote promote

cik tun teja said...

yalaa tok ketua, tulun pujuk ajk keselamatan pindah sini cepat ek..kamik sudah rindu sama dia neh..

waaa..nabil..lai laaaa!!

yaya|azura said...

teruja yaya tgk gambar abg zool daripada bawah nie... huhuhuhu.

KitKet said...

hahahahah.. apo yaya..

ngomel@n fizzzy said...

cayalah semua!!!!

Gee said...

fatotlah korangs suma tunggu dak zool tu rupernyer kelakar amats.. gelak golek2 k.gee tgk ngomelan dia..

Mediocre Loner said...

ngeri tgk gambar zool dari bawah...takut dia terkentut pulak...naya

Warnawanie said...

ajk keselamatan lambat skit pasal dia nak pasang alarm system dulu...

sapa nak masuk blog dia kena guna thumbprint kot...hew hew hew

sue cipot said...

napa peyut abg zool tu muncit sgt tok ketua? jeng..jeng..jeng.. abg zool tu mmg lawak tahap gaban ler.. xtahan gelak baca blog dia.. huhuhuhu

zool irfan said...

ye pik.. abg zool datang ni.. nanti aku panggil yg lain.. dia kena aku gak yang panggil..

perot ni yang mahal ni..

SitiNur said...

Yey tok ketua dah happy! Tu dia zul mai trus happening kat sini..zul,zul awat la dia xmasuk raja lawak, ada bakat tu..ishk..ishk..

eryreckless said...

macam sivaji la zool ...style2

SilverFerio said...

zool dh mai! tok x buat mkn2 puluit kunin ka

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360