Thursday, June 12, 2008

Selamat Jalan Kakak Tiri Ku..


Assalamualaikum semua org2 kg..

Tok disini masih ingin mengucapkan terima kasih yg x terhingga kpd org2 kg yg hadir pada majlis kecil2an utk Kak Laila yg tersayang pada hari rabu yg lepas berlokasi di Pavillion bkt bintang KL... tok juga ingin meminta maaf sekiranya tok menganggu waktu kerja kowang semua.. tapi mcm best lak tok tgk.. semua bergegas ke pavillion lps waktu keje... hahahaha.. seronotnye... tok juga kesian kan kpd tok sendiri along, sue, isketambola serta comot kerana kami tiba awal.. menanti kan kehadiran yg lain yg masih terseksa dlm jem..

Tok rasa seronok skali kerana org2 kg dpt menghadirkan diri.. walaupun ader yg x dpt hadir.. tok paham.. cuma tok mengharapkan semua dtg.. tapi xpe at least yg x dpt hadir sudah pun memberitahu lebih awal.. kpd cwgn lain kami di area lembah klang mewakili kowang semua..

Tapi suasana mkn2 amat seronok gak.. tok yg lapar jadi x selera sbb teruja ngan kowang semua.. sebenarnya tok nk wat suprise kat org2 kg.. yg kita makan kat tmpt tu adalah warung tok sebenarnya.. tok saje je x nak bgtau.. karang kowang semua x nak bayar suh tok blanja.. dah la tok berabis juta2 kat food court tu.. AJK hiburan dtg lewat pada mlm tu.. tok terima kesalahan tu.. sbb kalo dia dtg awal... x termakan kowang kat situ kenyang gelak kang... nabil dtg membuatkan kami lebih meriah bkn senang nak jumpa nabil... tapi kebiasaanya nabil akan ader bila event2 besar... masa mem Aluyah memberi sepatah dua kata.. mcm press confrence lak.. dgn2 cleaner floor pun teruja tgk kitaorng..huhuuhuhu.. pastu lak ader je yg nk mencelah bergambar ngan tok.. eh silap ngan Mem.. hehehehe...

tok masih x puas nk bergambar2.. mmg best wwoooo.. chilllll.... dh nk blk pun.. masih lagi nk bergambar.. tapi yg x bestnya masa amik2 gambar kat sofa tu.. tiba2 semua boss2 ngan CEO tok ader.. diorg siap lepak tgk lagi.. adduuhhh..... tok bkn nya apa.. tok baru nak amik E.L esok harinya sebab tok ader interview kat ofis k.e utk menggantikan tempat dia.. potong tul laa... tapi tok gamble jer.. janji kowang semua chilll... hahahahaha..

Terima Kasih x terhingga skali lagi kepada semua.. especially kpd Mamaket yg berusaha utk wat majlis ni.... semua yg lain juga memberi kerjasama.. kpd yg baru kita berjumpa terima kasih kerana sudi menghadirkan diri.. tok amat2 menghargainya.. kpd nabil terima kasih atas cenderahatinya.. amat bermakna skali.. tok juga masih belum mengenali lebih rapat org2 kg yg lain... kecuali zool dan k.e yg tok dh kenal luar dalam.. dan masih ramai lg penduduk kg yg belum tok singgah... kpd yg x dpat hadir.. hari lain kita akan berjumpa lagi... suatu hari nanti kita akan berjumpa semua tanpa seorg pun yg x dpt hadir.. insyaallah...

malam tadi tok dpt menghadirkan diri ke airport utk menemani Kakak Tiri sbb keletihan blk keje... rasa frust lak...

11 comments:

zool irfan said...

thanks tok sebab dapat kenal seluar dalam saya.. eh silap.. luar dan dalam saya...

tok mesti proud setelah dapat kenal dalam saya macam mana..

tapi kesian kat k-e..org soh g berubat dia tak nak..utk masa depan jugak..

sue cipot said...

abg zool kite kan nak kenal luar dalam gak cam tok buleh x? boleh x? uwaaaaaaa nak jugak nak jugak

KitKet said...

wah kagum saya dengan warung tok. kiranya tok ni macam orang bunian lah iyer..? kat luar setarbak nampak cam buruk ajer tapi dalam cun giler.. luas mata memandang

Gee said...

len kali chill kat south pole plak yer.. :D

aku la ros said...

tok.. aritu saya mkn apa namanya yer tok... dasat warung tok..

cik tun teja said...

cis cis..jeles me taw..waaaaa!!! tak aci wooo...

awat la lela tak beranak kat kedah, pehtu dok kat kedah..kotidak leh chill pat kedah jerr..uhukk..

tp takper, tok..lenkali wat la usul buat belah utara plak yer yer??

Khambeng Madu said...

apa maksuk ko kenal luar dan dalm tu tok...tok jgn main2 dgn bahagian dalam saya tok..! saya saman kang...! hahahaha..

P/s: zol punya komen harpak...siak btui..

McFie said...

ishhh2...sedih x smpt jmpee....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(

Kakak Tiri said...

Syabas kerana Tok berjaya juga menyiapkan warung bagi acara gemilang tempoh hari. Tima kasih Tok... dan semua penduduts kampung. Mwahh mwahh.

Dory said...

adessss... sedesss dennn

SitiNur said...

yelah tok lenkali tok buat gathering kat kedah plak..huhu

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360