Thursday, June 19, 2008

Tebaboooooo!!!!...


Assalamualaikum semua org2 kg..

Sowi la lama tok x update.... xde masa nk update.. walaupun ader masa tapi tok watw xde masa nk update.. huhuhhu.. seperti biasa tok mengalami stress dalaman.. pikir psl persiapan utk kawin.. kewangan.. family.. pastu lak tok mcm dh nk resign tukar keje baru.. tu yg tok ader sedikit gangguan mental yg penuh kontoversi.. seperti mamaket dan cik kuntum.. tok akan join skali ngan kowang nanti huhuhuhu... cuti pun tok nk setelkan semua hal.. pastu rehat2 kat umah main game baru best2... sambil menikmati marble cheese cake dan white coffe.. ditambah sepoi2 leteran mak tok kat umah... huh.. betapa nikmat dan indahnya.... yg plg nikmat kalo montel mengurut2 belakang badan tok ni... hhaaaaa... kat umah nanti pun tok mesti kene masak utk adik2 sebelum diorg gi sekolah belah ptg.. kdg2 blur nk masak apa.. adeeeiii... rasa malas lak tiba2...

issshhhh.. belum apa2 lgi tok dh pikir jauh.. ape la tok ni... kpd Nabil.. sowi sgt2 tok x dpt join menghadiri majlis perkahwinan adik nabil.. sbb ader appointment ngan client mlm tu... frust lagi.. aaaiiii... bln ni pun tok terpaksa tolak beberapa job kad kawin sbb dh xleh nk handle.. x cukup tgn ngan masa...

mamaket jom kita bukak bisnes sama2.. kita bukak kindergarden kucing.. nk x?... pastu kita ternak skali kucing2 utk wat pasaran dunia.. best wwoooo....

11 comments:

RIGHTWAY said...
This comment has been removed by the author.
McFie said...

bagus2...aku pon skang tgh membela tuchen2 smbil menternak..dh byk pon..ade yg org da beli..tp time org nk dtg amik tuchen2 aku tu mcm rase sedih la plok..!! ish2..rase cam xjd nk jual..spe nk beli tuchen2 bole la kol i di talian x berape nk bebas tol 013-9023555 ms.fie si ibu tuchenn..spe ade baka baek2 nk kawenkan ngan tuchen aku pon bole dtg..kite tgk tuchen kongkek..hahahahaha

KitKet said...

hahaha.. sib baik budak ni xpakai baju kaler biru.. kalau idok dah sama cam citer katun pocoyo tu.

itulah.. nak bukak kindergarden kuceng lah ni tapi tengah dok cari pot best lepas tu nak kena beli frieskies, makanan dalam tin lagi, pasir poo poo lagi. banyak tu keje.

relex tok.. jangan terlampau keras keja nanti tercabut tulang tok macam ari tu. penat kami nak trace balik terjath kat mana

Gee said...

aduilarr.. lupa plak nak komen apa tadi tergolek gelak baca komen Ket pasal susah nak trace balik tulang tok yg bersepai tu..

p/s:tok nak jadik surirumah sepenuh masa cam Cat jugak ker??

zool irfan said...

tok ni bagus la.. siap masak untuk adik2. zool bangga la dapat berkenalan ngan tok
.. kenapa tok tak call saya atau berjumpa saya untuk ilangkan stress tok tu, saya pakar rawat org stress ngan buat org stress....

encik bha said...

tok...moh kita berubat stress dalaman....

aku la ros said...

apa nak komen aa.. apapun tahniah la.. adiioosss

Kakak Tiri said...

Aha... bagus lah tu. Mem dah tau kuchen baka apa yang Mem nak cari. Bila bisnes nak mula??

(Hihihi... cumel sunggah kanak-kanak ribena itu).

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Ingat nak carigali minyak sendiri. Saper nak join?

cik tun teja said...

anak saper ni ekk..hihii..gegets pp dia :P

Dory said...

aku ade kucing yang comel.... comel sangattt... hehe

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360