Monday, June 23, 2008

Welcome to Mamaket's Club




aiii.. nk ke x nak ni.. aaarrrggghhhhhhhhh......

15 comments:

McFie said...

uik...bior benorr kamu niee??

encik bha said...

aku tahu,,,,,
kat tempat mana...ko akan dapat...
so boleh la..kita g minum sama2 nati....memeng dekat dh...

zool irfan said...

tahniah tok.. tahniah.. kenapa aku tak punya keberanian macam korang semua ek..

doakan aku nanti.. harap2 aku pun turut serta join tok..

KitKet said...

aii.. macam xcaye ajer tuan si montel ni..

anyway.. all da best.. caiyok! you can do it (adam sandler)

-me- said...

huwwwaa!! TOKKK, ai pun nak join gakk. tp belum cari lg yg tmpt nak dilompatkan tuh. jelesnyerrrrrrrr

SilverFerio said...

all the best tok

*khinggg

Warnawanie said...

wahhh... all the best tokkkkk

yaya|azura said...

i pon nak resign lah tok .. nak jadi surirumah sepenuh masa .. tolong carikan i husband yang kaya raya ... pleaseeee....

fizzzy said...

nak ke tak nak join the club?

Khambeng Madu said...

hahahah..siot jer...ayat recycle ayat aku tuh...

aku la ros said...

cit.. bila la boleh join the club ni...

pepun all the best aa tok..

Hanamichi_Sakuragi said...

ap cita ni tokkkk?????mesti dpt offer lg baik kan???

Gee said...

all the best..

Peraih udang dari Zimbabwe said...

I dah lama resign, he he he.....

Dory said...

cam same je letter ngan si kambeng itu hari.. copy paste la ni.. aku nak pinjam gak surat ni, tuk di mase hadapan.. hehehehe

anyway, wish u all d best!

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360