Saturday, July 26, 2008

Dejabamboo..

Assalamualaikum semua...

sowi la.. semenjak tok masuk tempat baru.. byk gak job yg tok kene wat.. mmg bz sgt2.. tok hanya boleh pantau2 shj.. tok pun happy penduduk kg skrg semakin bertambah.. alhamdulillah.. so tok nk kg kita harmoni dan sejahtera.. walaupun ader yg sestgh tok telepas pandang kadang kala tok tau gak apa yg terjadi kat kg.. tok xmo kg kita huru hara.. cuma semenjak 2 menjak ni.. tok rasa ada perkara yg x sedap hati kat kg kita.. tok mcm merasakan sesuatu.. ade 'mata2' yg cuba menghuru harakan kg kita.. tok x nak bersikap negatif tapi berhati2... kdg kala dlm suasana gembira kita ader sengasara bg org lain.. itu tok x nafikan.. hmmm.. kdg2 tok berfikir pjg je.. mende2 remeh pun tok pikir.... apa yg penting baik buruk kita sbg penduduk kg sri 360 kita terima seadanya.. tok pun ader salah silap serta kelemahan tapi tok cuba perbaikinya... sekiranya ada apa2 masalah pun tok sentiasa mendengar.. tok pun dah masak ngan perangai2 dan ragam2 org kg kita ni... tok mengharap org2 kg menjaga nama baik kg kita.. cuma tok nk mengingatkan.. skrg ni dh bermacam2 hal jenayah siber.. so tok xmo kita antara salah satu yg menjadi mangsa... apa yg penting skali tok percaya pada kowang semua.. tok sayang kowang semua..

kat sini tok nk mengucapkan selamat datang ke kg kita kpd Misjaja kita.. salah sowang org2 lama kg kita.. (jaja!.. meh sini meh!)

kera tok kowang dh bg makan?!!...

13 comments:

Pink Marie said...

tokkkkkkk wendu tokkkkkkk!!!

huggsssssssss :p
buwekk hihi.

tok, mafia akan sama2 menjaga keamanan kampung kita. amin.

yaya|azura said...

alalaaalatok .. jgn saman!

KitKet said...

kecian berok tok kerinduan.. janganlah pi bertapa lama sangat tok.

tok ni bertapa lama sangat nak pikat puteri gunung banang ker tok? jangan tok.. jangan... nanti elok2 ajer 6 bones non the richer tok tu, langsung dah xdak bone

encik bha said...

oalaa...fik...
ko dh mandi ke blum nie,...

Adzra a.k.a DoOrDie said...

aiseh tok nih....sesekali bagi ucapan memang kalah YB. tok jangan buat2 derk je tok..nnt next election kene turun takhta plak...auwww! tak rela yu!

SitiNur said...

salah satu sebab ct kureng memblogging. Ada org tu dari kg mana ntah bagi komen yg agak brutal jgk. dah delete dah komen dia dan link dia.

-me- said...

hmmm.. ade anasir luar lg ke?

Gee said...

tok.. jgnlah bertapa lama sgt.. kang makin berhantu plak kg kita nih.. huhuhuhu

Hanamichi_Sakuragi said...

ingatkan tok tak syg kami dahhh

Dory said...

ade lagi tok ni rupenye... hehehehe

SilverFerio said...

tak pa tok... kami paham kebzian tok skrg nih

sue cipot said...

Tok kan dlm proses tukar status bujang hahaha tu yg bz smcm ek tok?

Kakak Tiri said...

Hai Tok.

Rindulah kat Tok. Kalau korek idung mesti teringat kat Tok. Tok apa kabar?

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360