Sunday, July 6, 2008

Tough journey begin



Assalamualaikum semua..

Tok ingin memaklumkan kpd semua org2 kg.. mulai penghujung bulan ni mgkn tok x dpt meluangkan masa sentiasa kerana tok akan ke tmpt keje baru.. nk uruskan pernikahan n majlis kawin.. dan mcm2 lagi lah... tok akan cuba sedaya upaya untuk meluangkan masa sama spt dulu.. insyaallah.. dgn kesibukan tok.. dpt lah geng2 tupai sejati dpt mengambil alih kuasa tok kat kg kita ni.. hehehe..

Kepada Kakak Tiri.. tok mintak maaf byk2.. sbb x dpt menghadiri majlis kachik atas sebab2 yg memang x dpt elakkan..

Zool! ko ingat x arini brape haribulan?.. special day aku ni.. muahahaha *wink..wink*

14 comments:

yaya|azura said...

tok, u are everyday special to me .... *winkwink ala tupai*

KitKet said...

tok walupon tok xdapek nak lepak macam selalu, kami tetap akan back up tok.. cuma tok kena jenguk lah sekali skala.. nanti tupai3 sekalian naik tocang

zool irfan said...

tanpa tok macam mana kami nak tupaikan diri..

tok.. happy befday...tiap2 hari pun befday tok.

Tok Ketua said...

zool.. ko mmg dasar tupai.. ko x ingat ker? tarikh yg ko hampir hancurkan kek aku...

-me- said...

07.07.07 hari pertunangan tok!!

yayyyy!! ai terer. nak adiah tok.

encik bha said...

cayalah...

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tahniah Bro! Skrg ni mesti berseri2 kan?

Warnawanie said...

hi hi hi.. jom pi restoran tupai2 :-P

Kakak Tiri said...

Tok, nanti Tok honeymoon kat sini ya Tok. Nak bawak tupai-tupai tu pun ok.

Kakak Tiri said...

Tok, nanti bawak Debok sekali ya Tok.

Hanamichi_Sakuragi said...

tahniah..tahniah..and tahniah..

McFie said...

alaaa....dh xleh bau ketiakk tok lai dhh..isshhh....

Khambeng Madu said...

wahhh2...mcm tak sabar2 jer nk menerima padah di bloomingdale tu..

Si Tukang Karut said...

dah nak menikah dah anak mak...sedih pilu...tak lah pakai pampers lagi...zool dahlah lepaskan lah tok ketuek dgn rela hati...uhuks...terpilu pula

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360