Thursday, August 28, 2008

Merdeka sweet memories






assalamualaikum semua...

sowi la kan.. mcm biasa la tok ni bz x abis2... tapi kalo bab2 nk chill tok mmg x bz la.. haha..

kita pun dh nk dekat sambut merdeka... teringat merdeka tahun lepas.. mmg seronok sgt.. sbb dpt jln2 gak.. walaupun gi melaka.. tapi best sbb semua penduduk2 kg tgh rancak chill habis.. riuh melaka dibuatnya.. sampaikan Hang tuah dan Hang Jebat pun nk join chill.. muahaha.. masa tu lak ade yg x dpt gi.. rasa x best gak kalo x complete.. tapi nk wat camana.. masing2 ada hal.. Cik Yaya menjadi organizer terbaik pada masa itu... sungguh bagus pakej percutiannya.. mcm2 tmpt kita gi.. hahahaha... mmg best ar.. dory lak bersungguh nk dtg gak walaupun lmbt join... jaja lak tahan jeles jer masa kita chill kat sana.. sampai balik pun x abis chill lagi.. seronotnyaaaaaa...

tapi thn ni tok terpaksa hold kan beberapa acara mengembara ni.. merdeka ni lak tok ader reunion kolej tok kat cherating.. ni kira last nak chill ngan kwn2 lama sblm kawin... insyallah selepas selesai semua.. baru kita chill ramai2.. yahooooo!!!!!!...

kowang semua.... mmg style laaa (ayat2 trademark merdeka trip)

7 comments:

Dory said...

ooh..kumerindui saat itu.. weh, lepak kuantan jangan melupai diri ku ini.. kali ni, aku akan meng-free kan diri untuk melepak dengan korang wlaupon sekejap.. heee

Kakak Tiri said...

Kipedlock boss Bamin. Dia kena masuk opis minggu tu. Kalau tak sure dah stylo dah Mem dengan Bamin.

I, Me and Myself said...

jeles gakk!!!

yaya|azura said...

hahahah.. anugerah organizer terbaik 2007 jatuh ke tangan yaya ye tahun lepas?? *hinsh hinsh* idung kembang.. huahaha...
tahun ni sapekah yang bakal bergelar organizer terbaik 2008 pule??

tahun nie memasing memang sibuk giler tak dapat nak beramas mesra.. maybe masa kenduri kawen tok baru kita dapat meramas satu sama lain semule...

Mr.bha said...

kejap jer satahun..ek..
mcm baru semalam kita berjumpa semua...

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Chilli betul... oppss... chill betul!!!

zool irfan said...

yeah tok.. nanti buat la event2 macam ni.. bestla tok..

best giler.. giler best.. giler giler giler best..

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360