Monday, September 1, 2008

Reunion at Cherating

antara penduduk kg sri 360 yg tok bertemu di cawangan pantai timur

baywatch (diiringi lagu kuch kuch hota hei)

mangsa dipercayai cuba melarikan diri setelah cuba memasuki perairan Malaysia secara haram dari Myanmar

mangsa akhirnya terkujur layu setelah dibelasah oleh pihak penguatkuasa kerana cuba mencederakan salah seorang anggota tersebut

pose kacak lagi mudah bergaya dari Tok

aksi bergaya boonie & clyde

abam bukit menunjukkan aksi bergaya tanpa batasan

menuju ke pangkal jalan


Merdeka lepas tok ada event reunion kat cherating... beesstttttt dpt mandi2... mkn seafood.. ronggeng2... ngan makan satar kat kemamang... huhuhuh...

alang2 tu tok singgah2 kt cawangan sana.. dory pun join skali event tu memandangkan dia x wat apa2 kat umah.. abam bukit ajak la skali...  rasa x puas nak shoot2 gambar... ni pun pinjam camera org... xpe2.. tunggu lah camera baru...

apa2 pun tok ingin mengucapkan selamat berpuasa pada semua org2 kg... 

kpd cik yaya harap2 dpt mengatur acara berbuka puasa bersama2 penduduk kg yer..

17 comments:

NaD said...

tok ni mandi-manda kat laut plak dia..

tak takut itam ke di hari bahagia nanti??

Dory said...

bestnye sata... bestnyeee.... makan lak panas2.. makan ngn otak2.. perghhhh.....

yaya|azura said...

gambar2 sgt menarik ..... saya setuju! eh... saya sukaaa!

Kakak Tiri said...

I pun suka. Tertarik lah.

Mr.bha said...

kuch kuch hota hei;...o..o time ko mandi bukak suar...x bubuh gaba tu...ek....

I, Me and Myself said...

hahaha.. gambar baywatch tu klasik betul. cantek2 banget gambo2 nya. si zool bukan satu college ngan korang ek?

aku la ros said...

huh.. bestnyer..

zool irfan said...

baha..
adakah kau ke tu baha.
baha..
bha.. hahahahahahaahahahaahah...
giler baywatch..

cantik la gambar di atas..saya suka sangat..

Si Tukang Karut said...

uwahahahahhahahaha gambar bersiri penuh cerita lara duka dan cekci banget...uwahahah terhibur mommi tok oiii

Mr.bha said...

alaaa....Zool jgn mcm tu malu tau..


hehehhehe,,....

zool irfan said...

ye TOK
aku tahu..
memang chill..
rugi aku tak pergi ari tu..

puas hati!!!!!!

missjaja said...

tak puas hati siot..aku takde...hahaha...ape2 pon aku nak terguling tgk k.e begitu...

astaghfirullahalazim..aku ni ngandung..sibuk gelak kan k.e lak..kang terkenan plak...isk isk...tak rela you!!

HambaMaya said...

pantang nak kawin mandi laut nih.. kang tak lut bedak lak... hehehe

meeboo said...

aku pon rugi tak menghadiri sama, tapi takpe enjoy while stock last!!

Adzra a.k.a DoOrDie said...

kwang kwang...picture story telling yang bagus!

Syabas tok! karya yang mantap!

ahahahah!

Akhdan said...

aku gan zul pun ada pegi tmpt ni.. tapi lalu jer laa :)

Hanamichi_Sakuragi said...

hari2 utk menghabiskan zaman bujang hehehhe

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360