Tuesday, September 23, 2008

halo..halo..


hmmmm..... nk taip blog ni pun tok rasa malas2...

nak update blog pun xde masa..ni semua k.e punya pasal.. tok dh masuk ke kancah kesibukan kerja.. arrgghhhh!!!!... tmpt keje lama leh sambil2 berblogging skg.. mak aii.. sampai nk update pun lupa...

Raya pun dh nak dekat.. thn ni tok x wat persiapan raya pun.. biasa2 jek.. xde yg special.. baju raya pun still pakai 3 thn lps... kuih raya thn lps pun dh abis thn lps...  hehehehe... tok pun xde cuti raya tambahan.. dpt dua hari jer.. rabu ngan khamis... jumaat dh keje blk... tok xde cuti lagi sbb lum permanent staff.. cuti kawin pun cuti tanpa gaji.. nmpk gaya mmg tok sorang melayu je la keje kt ofis ni...

tapi kan.. tok rasa nk wat open house masa raya nanti... khas utk org2 kg.. leh la tok bg kad kawin tok skali.. rasa bk wat bbq.... leh la abam zool men chill kan keadaan..huhuhu...

hhhmmm.. ni je la kot tok nk bgtau...

tok ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...


15 comments:

NaD said...

saya sokong!!

cemana kita nak soh k.e menchillkan keadaan tok? bukan dia ke yg jadi hidangan istimewa pada hari tersebut? Hohohh..

yaya|azura said...

tok... extra sausage ngan jagung tau tok..... potato pun mintak extra gak nie..

zool irfan said...

tok! serious tau tok..
harap kali ni kena jadi tau..

ni yg tak sabar ni..
jangan lupa.. letak tv plasma tok kat luar serta segala speaker yang ada kat rumah..
leh kita karok lagi di disitu
hehe

Pink Marie said...

wah besnyeeee mek suke bakar org eh bakar bbq neh.

harap2 jadi oke!

SitiNur said...

Alahai tok..Kalau CT dekat2 sana trigin la jugak pi open house tok..

KitKet said...

eh? ini diktator namanya company tok tu..

mak pun baru juwe.. belum pun permanent tapi mak dapat jugak cuti secara pro-rata.. baik tok pi gegar sikit balai sumber tenaga tu

SilverFerio said...

sup lutut ada tak tok?

Dory said...

menariknye... insyaallah.. lapo lak tibe2..

aku la ros said...

nak pegi gak!!!

Akhdan said...

dude.. kalau ko dtg ke rumah kitorang.. mungkin ko dah tak jumpa aku lagi, aku dah balek ke sabah trus.. sedih tinggalkan k.e gan zul.. sedih jga sebab tak dapat jumpa ko..bersalam dengan ko sebelum aku balek.. anyway..sudah tercatat dalam diari kehidupan aku.. adalah satu pengalaman yg hebat dapat berkenalan ngan ko dan kawan2 yang lain.. thanks untuk segalanya

- Akhdan

yaya|azura said...

huuu akhdan...... jgnlah nyanyi 'izinku pergi'... tak sempat nak bermas mesra dia dah nak balik sabah lak...

Khambeng Madu said...

hahahahah..dah jadi otomeh dah den tengok kamu ni haa..!! hahaha,..aduh.. padan ke muko ekau..! ekau yang nak...ekau tempuh laa..hahaha...!!

SPAZZO said...

selamat hari raya.. maaf zahir dan juga batin ;P

missjaja said...

selamat hari raya kepada chapit n ad...jgn lupe bg aku kad kawen...aku nak dtg jua walaupon perut ku boyot...

buat la bbq...leh aku join lagi...tp aku takmo jadik tukang kipas...aku nak jadik tukang makan jek..

Kakak Tiri said...

K-e ni kan... memang la.

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360