Monday, October 6, 2008

Raya lagi la weii..

tok mengenangkan masa depan tok... apa akan terjadi lps tok kawin nanti..(padahal tgh pikir duit dh nk sengkek)

tok tersedar dari terlelap.. tok mengantuk sbnrnya ramai org dtg ke umah nk beraya..

kucing baru kesayangan tok... Tam merajuk sbb tok x bg dia duit raya... tu yg tok pujuk tu..

ni pulak kucing ntah dari mana dtg tiba2 kat umah tok.. kucing dtg berteduh sbb hujan.. tok bg la skit kuih raya makan.. comel sgt.. tapi dia x lama lpk2 sbb Tam jeles lalu gaduh ngan dia..

ni lak kucing umah nenek tok kat batu pahat.. dia ni asyik stim jer.. isap gam ke apa...


Raya tahun ni simple jer bg tok.. xde la meriah sgt pun.. biasa2 jer.. rumah tok tiap2 tahun dijadikan markas sedara mara utk beraya.. x putus2 org2 kg dtg beraya.. penat tok... raya keempat tok blk kg kat batu pahat belah mak.. gi sana pun nk menjemput sedara mara kg sana ke majlis kawin tok nanti.. tok skg tgh sibuk2 nk edarkan kad kawin.. nk menjemput orang sana.. sini.. ada lg yg tok x setel2kan lg ni...

nak citer apa lg ek?.. ntah la tok tgh blur2 lg ni....

12 comments:

Pink Marie said...

hidup lagi tok ni.
kucen bawu?? si comot dulu mane??

Mr.bha said...

sensa oil" kmu nie..bilo nk ambik

yaya|azura said...

tok.. let's partayyyyy!

Dory said...

si baha ni asik sensa oil je..

NaD said...

tok, kucen kaler oren tu dah takde datang umah tok ke? kalo dia datang lg tok tolong curi kucen tu utk ciknad. comel la pulok.

SilverFerio said...

tok rajin2 la bagi makan tucen tuh... kata org lah... nanti murah rezeki. tapi kita kena percaya rezeki Allah tentukan, tucens tu tolong doakan je kita murah rezeki bila kita bg dia kui raya :D

zool irfan said...

hehehe.. suka tengok muka tok yang mata bolat tu... comel jek..

tok.. bila kita nak buat bachelor party.. i ada satu port baekkk punya.. bukan baik tapi ni yang baekkkkk punya..wink wink..

selamat hari raya tok.. call me to ask more services and chillnes.. oh yeah bebeh..

mr bha.. nak gak.

meeboo said...

aim beeekkkkkkk!!! wooott wooottt

Kakak Tiri said...

Sedondon baju raya Tok dengan kucing baru tu.

KitKet said...

aa'ah mana si montel?

sw337un7ej4 said...

wahh..itam sangat la sesuwai ngan kaler kulit tok..tetiba tok nampak putihh ajerr..he he he :P

ML said...

We have cats too! Congratulations on your wedding!

-ML

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360