Tuesday, September 9, 2008

looorr .. Besday ker?..


adeehhh.. ari ni tok mmg lupa besday tok sendiri... coz byk pikir.. bz tiba2 lak.. byk adv nk kuar sblm raya ni.. kawin lagi.. hmmm patut lah sblm tido Ad asyik call jer... tok pun x sedar yg Ad wish tok masa pkl 12 mlm td.. x sedar mmg mai2 tido x hingat letih semacam.. 

seperti biasa tok hanya dpt hadiah kata2 jer.. itu pun tok dh happy.. thanks a lot  to all who wish me today.... 

dh braper umur tok ek?.. ni pun tok dh lupa.. aaaii...

18 comments:

Gee said...

hepi besday tok.. semoga pjg umo murah rezeki

KitKet said...

hey tok! happy beeday... hadiah nantilah kami beri.. hadian beeday cum hadiah kawen juwe.. oke?

Hanamichi_Sakuragi said...

org dah tua kan tuee la boleh lupa besday sendiri hehehe.....
Happy birthday tok

yaya|azura said...

takpe.. tak wajib nak ingat tu tok.. tapi yg penting tok sentiasa sihat walafiatpunto... hiks.
happy birthday checapit.. nanti kita bercapit-capitan ok?
muaah!

aku la ros said...

happy besday tok... moga mudah rezeki tok..

SilverFerio said...

selamat hari ulang tahun kelahiran tok... semoga segala niat dan hajat tok dikurniakan oleh Allah Ta'ala

Si Tukang Karut said...

eepy bagedil tok..camat panjang umor muroh rezeki

NaD said...

Happy Birthday tok. Semoga panjang umo murah rezeki.

cek lala said...

samekom tok..
slamat hari jadi..moga panjang umur n dimurahkan rezeki..

Adzra a.k.a DoOrDie said...

erkkk!!!

tok uban dah kuar banyak!!!

har har har!!

epi belated tok!

SitiNur said...

Selamat Hari Jadi tok!

Sorry lambat wish. Semoga segala hajat akan dimakbulkan tahun ni.

Mr.bha said...

nk KEK apa tahun nie!!!

meeboo said...

happy besday untuk chapit sorang, moga2 an cepat kawin dah kawin ajok kenduri bila dah ajok tunggu ada anok, kalo dah anok lain plok plan haa gitu.

Dory said...

happy birthday chapit.. dah tua ko yek.. aku gak yg mude belia.. hhehee

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Selamat harijadi, Chief!

Pink Marie said...

hepi bedeii..
kura2 dlm perahu la tok ni..

zool irfan said...

hepi befday ye tok..
warghhh.. kau dah tua tok..

dah nak kawin dah member aku ni ni. huh!

McFie said...

boleyy lak dia lupee...huhu

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360