Monday, November 24, 2008

nantuknyaaaa...

seperti biasa.. tok sampai umah blk keje antara pukul 8 hingga 9 mlm.. mmg penat lah rasanya.. tetapi senyuman isteri membuatkan kita lupa penat... apatah lg si isteri menghidangkan mkn mlm... huhuhuhuh... lps mkn mlm, mandi serta sembahyang... biasa nya mmg dh ngantuk sgt tok rasa.... tapi aktiviti mlm tok kene jalankan... ngeh99x... 

sblm tido ad akan selalu ajak borak2... adehhh.. terkelip mata tok thn ngantuk.. tapi layan kan jer... hehehe

tiba2 ad bertanya.. "kalo awak x couple ngan saya dulu..  camana ek?.. awak couple ngan awek camana ek?... mesti awak couple ngan ****** kan?"...

tiba2 tok kaget sebentar.. mengenangkan kisah2 silam... hmmmm... sape ek yg tok akan couple?... "rasanya xde kot... ntah la.. susah la awak..."

ad - "sudah laaa... awak kan ramai peminat.. ramai suka awak... mesti ada nyer"..

tok - "saya? saya ada ramai peminat?... sape la saya ni syg.. dh la kurus.. x terurus lak tu.. sape nk saya ni... serious pun kdg2 jer...mak saya pun pelik camana awak nk saya"

ad - "alaaa awak ni.. abis tu camana pompuan lain suka layan awak?.. awak layan diorg lebih2 ker?" (adehhh.. ni mcm nk cari 'gaduh' jer..)" masa kat kolej dulu awak xkan xde 'scandal'?"

tok - "scandal??.. isshhh awak ni... kat kolej tu ramai lelaki macho2.. saya ni wat hal sendiri jer... tanya zool.. saya baik tau... saya selalu rindu kat awak tau.."

ad - " ye ker... hhuummpphh"

tok - "kkkrrroooohhhh... krrroohhhhh.... kkkrroooohhhh~~~~~"

esok pagi

ad - "awak ni.. bila ajak borak jer... mesti awak dh tido dulu.. penat saya borak2 tanya awak.. rupa2nya dh tido... xnk lah borak2 mlm2...

tok - "addehhh.. "

15 comments:

NaD said...

hahaha.. ragam somi isteri :))

yaya|azura said...

comel sgt lah! hihihihi....

aku la ros said...

hehehehe... sweet....

Kakak Tiri said...

Malam-malam tak yah borak... wink 99x

Ngeh ngeh ngeh.

meeboo said...

sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula gigi pelsu wahahahaaaa

Dory said...

ala, biasela tu majuk2 manje.. mayb service tok xbagus sgt mlm tu.. hahahhahahha

Pink Marie said...

hahhaahaaha..
gelak je laaaaaaaaa... haha nais.

Mademoiselle Cynicleopetra said...

Aiyooo tak sempat nak borak memalam...wink 99x

Saya, Aku dan Kamu said...

tok sepatutnya kena nyanyi lagu pukl tiga pagi sulu tu tok. klu tido kul 12, tukar lah pukul dobelas pagi

Saya, Aku dan Kamu said...

apa ai tertypr mcm tu "pukul tiga pagi dulu tu tok"

haaa tu baru benerr

zool irfan said...

tok pakai skill yang sama. tu yg yg boring tu..
hahahhaha

Khambeng Madu said...

kalo boring aku akan sediakan servis kude utk ad...hahaha

Mrs Jaja said...

wahahaha..aku nak tegelak jek...chapit nih mcm abg din la..hahaha..kalau org ajak borak dia bantai tido..sabo jek la..

sw337un7ej4 said...

owhh..so wonderful..comel jer :D

Zu said...

agak2 semua lelaki mcm ni kot....laki aku pun sama jerrrr

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360