Tuesday, November 18, 2008

Terkepit


hhmmm.. byk lagi gmbr kawin yg belom tok edit... byk gak shot2 yg cantik.. tapi tu la nk meng editnya ader jer mende lain kacau.. nmpk gaya sebulan lagi belum siap... ad bising2 pun tok tutup telinga ngan bantal.. huhuhuhu...

suka tgk gmbr ni.. sungguh mengasyikkan bila edit gmbr diorg ni...kesian diorng masa kawin tok aritu.. ikut jer tok bergambar... best gak time tu... mmg supportive diorg..  terasa kita dihargai dan disukai oleh kwn2 terutamanya best friend sendiri... diorg menambahkan chill suasana bergambar ngan tok... tu psl tok ajak join bergambar walaupun gmbr kawin adalah lebih personal tapi tok nak mengingati mereka kerana tetap bersama... 2 hari mereka membantu dlm majlis tok... mmg diorg bersusah payah... sedara2 tok pun puji dgn penglibatan diorg dlm majlis kawin tok aritu.. mereka lah jejaka2 idaman malaya sbnrnya.. hahahaha

walaupun tok dh berumahtangga... persabahatan tetap bekekalan hingga akhir hayat...

chill out!!!

gambar diatas - dari kiri Faiz, Along, Zul & K.E

Faiz adalah sahabat plg rapat, dari tok berumur 6 tahun hingga skg berkawan ngan dia... kalo diingat blk mmg best la masa kecik2 dulu ngan dia.. kalo mengenai diri tok ni.. dia mmg dh phm sgt dah...

Along lak sahabat lama gak tapi dari sekolah menengah.. umah kami dekat jer dulu.. mcm2 hal lah tok dh tempuhi bersama ngan dia... biasanya along byk melindungi tok.. ada body guard wei.. hahaha..

Zul tok kenal masa kat kolej dulu.. kalo nk diikutkan zool ni adalah senior tok masa study tapi bkn sama course la cuma satu dorm ngan dia... dia mmg senior kat kolej... ntah mcm mana leh rapat ngan dia.. mgkn masa tu tok hanya berkawan ngan senior2 jer jarang bercampur ngan sama batch, tu yg ngam tu.. lagi satu zool seorng yg menjaga rahsia dan hati kwn2 yang membuatkan dia boleh dipercayai...

K.e.. hhmmm.. ini lagi lah.. mula2 kenal rasa nk campak jer kat sungai kuantan.... hahahaha... k.e tok rpt masa sem 2.. rakan study yg plg ngam.. walaupun kami x sekepala idea.. tapi hasil ttp gempak... susah betul nk setuju pendapat dlm bab2 mencurah idea ngan dia ni.. ade jer nk gaduh.. hahahaha..

merekalah antara kawan2 plg tok syg.. bila senang bersama bila susah pun bersama.. cuma zol jer ajak mandi bersama tapi tok tolak... cuma k.e yg menerimanya... ngeh..ngeh..ngeh..

14 comments:

Pink Marie said...

mek nk yg tu!

yg tu yg tu.. bknnnn... nk yg ituuu..
haaaa yg itu laaaa...
bole??

KitKet said...

hahaa.. jejaka pujaan malaya..
serious cantik gambar ni.. cemana tok edit ek..

bagus depa ni.. susah nak cari kawan time susah senang

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tinggi betul 'maqam'untuk edit gambar tu. Syabas betha, Inspector Shahab Bombay Police Station!

SilverFerio said...

terkepit mcm mana?

Kakak Tiri said...

The editing has emphasized the fact the they're jejaka pujaan malaya.

Ngeh ngeh ngeh... 'the fact' tuh!

Syabas semua!

Dory said...

jejaka idaman malaya? k.e tu xkot.. hahaa

Zu said...

bertuah tok dpt membr cam ni:D

sue cipot said...

tserlah kecomelan k.e dlm pic ni huhuhuhuu

MummyAju said...

perut xcontrol tu..hahaaaa

Ayah Sofea said...

tok pit... adiah kawen kiriman dari dubai ada lagi kat rumah kitorg. sori lew sbb tak nyempat nak kasik. camne yea nak pass kat tok pit nih...

yaya|azura said...

cecapit..... yaya datang nak pilih sorang nie....

zool irfan said...

hehehehe.. tok buat i terharu la..
ni yang rasa nak curi tok dari ad ni..

tok.. i sanggup berikan nafkah batin pada tok ketika tok memerlukanya.

Mr.bha said...

gilo ko zooll....

Khambeng Madu said...

muahahahah...aku nk terberak baca komen zol..sial

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360