Wednesday, February 9, 2011

Mood - Aktif berblogging balik

Ok.. setelah beberapa bulan mahupun tahun blog Tok malah orang2 kampung pun kurang berblogging.. Oleh itu Tok ingin berblogging balik.. tak kira!!!..

Sebenarnya takde citer sangat pun cuma nak panaskan blog ni balik.. masih rindu gelak tawa orang2 kampung sri 360.. Tok juga ingin Zool kembali membuat jenaka walaupun jenaka dia kadang2 x menjadi.. tetapi yg x menjadi tu pun sebenarnya jenaka jugak.. hahahaha

Kalau ikutkan ada je masa nak update entry tiap2 hari tapi sunyi lak orang2 kg. xde.. tapi xpe.. nanti Tok hantar mesej berbaur ugutan kat FB masing2..

Ok.. topik lain pulak.. kali ni entry biasa2 je.. xde yang hebat pun.. cuma nak kongsi mende2 yang tak berfaedah tu je..

TAIO CRUZ



suka layan lagu dia ni.. video clip dia byk 'best2'

ni antara lagu yang Tok suka video clip dia pun best walaupun simple.. iyelaahhh tak yah lah nk jeling2 kt Tok ni.. Ok.. Tok mengaku gadis tu memanggg..... eeerrrr.. hehe

Memang kene ngan tajuk lagu tu la.. kalo Tok pun tak kan cari lain.. hehehe..

6 comments:

HambaMaya said...

meh hamba jadi org first komen balik entry tok : )

Gee said...

ok tok, k.gee sokong tok ugut org2 kg balik ke blog masing2 mcm dulu2. suasana kg kita tak sama la bila kat FB.. kt blog jugek yg tak dpt nak lupa

Mak Peah Bini Sood said...

hah marilah Gee kami merepek merapu kapunden semula dah... ikut seruan tok Ketuek!

yaya|azura said...

Update tok ... update!

Gee said...

tok nih.. bila oreng2 kg dah berduyun masuk rumah masing2 tok pulak tak hapdet2 lagi..

k.gee & yaya, jom kita piat telinga tok

Mem Aluya said...

Tok, kismis jampi tu ada lebih tak ?

Pendudukku

Pendudukku
Sebahagian Daripada Penduduk Kg Sri 360